Barion Pixel

A www.alomviragdekor.hu áruházában elektronikus úton megrendelést leadó vásárlók részére.

 1. Általános rendelkezések
  A www.alomviragdekor.hu áruház (az Álomvirág-Dekor Kft. (székhely:2151, Fót, Áchim András utca 24; telephely: 2120, Dunakeszi, Fő út 122. adószám: 24077891-2-13) interneten elérhető termékkatalógusa, amely az alomvirágdekor.hu által készített virágcsokrokat, virágkészítményeket, készítmény alkotásokat kínálja eladásra. A webáruházon keresztül történt elektronikus rendelésleadással a jelen dokumentumban leírt feltételek szerint vásárlási szerződés jön létre az alomviragdekor.hu és a rendelést leadó magánszemély vagy cég (továbbiakban megrendelő) között. A vásárlási szerződést az alomvirágdekor.hu írásban megkötött szerződésnek tekinti, amelyet a rendelésszámon iktat, és a megrendelés teljesítésétől számított egy évig tárol. A megrendelő a rendelés leadásának véglegesítésekor fogadja el ezen szerződés feltételeit. Az alomvirágdekor.hu kijelenti, hogy mind a webáruház működtetéséhez, mind a termékek értékesítéséhez, mind pedig a kiszállítási tevékenység végzéséhez az összes jogszabályban előírt szakhatósági engedéllyel rendelkezik.
  – Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.
 2. Szerződő felek azonosítása
  A vásárlási szerződés az Álomvirág-Dekor Kft. (2151, Fót Áchim András utca 24; adószám: 24077891-2-13), mint eladó, és a megrendelő, mint vevő között jön létre. Az Álomvirág-Dekor Kft. csak az alomviragdekor.hu oldalon internetes katalóguson keresztül leadott rendelésekért felel. A megrendelő a regisztrációs adatlap kitöltésével adja meg vásárlási adatait, amelyeket minden egyes rendelés leadásánál lehetősége van módosítani, és az alomviragdekor.hu ezeknek megfelelően teljesíti a megrendelést és állítja ki a számlát. A hibás vagy hamis adatok megadásából eredő károkért minden felelősség a megrendelőt terheli. Az alomviragdekor.hu a nyilvánvalóan hibás vagy hamis regisztrációt jogosult törölni, továbbá kétség esetén a megrendelő valódiságát jogosult ellenőrizni.
 3. Árak és termékinformáció
  Az alomvirágdekor.hu oldalon a terméklistában és a termékek adatlapján feltüntetett ár az adott termék végső fogyasztói ára, amelynek érvényessége kizárólag az adott megjelenés időpontjára vonatkozik. Amennyiben a megrendelő megrendelést ad le egy termékre, úgy az eladó kötelezi magát, hogy a kiválasztott terméket a megrendeléskor érvényes végső fogyasztói áron szállítja ki a megrendelőnek. Ezt az árat a megrendelésre küldött visszaigazolás tartalmazza. A web áruházban a termékek adatlapján feltüntetésre kerülnek a termékkel kapcsolatos tudnivalók, biztonsági és fogyasztást segítő információk, amelyek az előzetes tájékozódást segítik.
  A megrendelő által megvásárolt (átvett) termék csomagolása tartalmazza mindazon tájékoztatásokat, amelyek az adott termékre jellemzőek, mind az összetételét, mind pedig a használatát és felhasználását illetően. A megrendelő a termék átvételét követően köteles az említett tájékoztatást alaposan elolvasni és megismerni. A megrendelő az eltérő tulajdonságú terméket nem köteles átvenni. Az alomviragdekor.hu a webáruházban bizonyos termékeihez kapcsolva illetve önmagában is – alkoholt tartalmazó – csendes és habzó bort értékesít, melynek tulajdonságait, jellemzőit a konkrét termék oldalán lehet megismerni.
 4. Szállítási információ
  A vásárolt termékeket a következő módon kaphatja készhez:
  – Személyes átvétel üzletünkben (2120 Dunakeszi, Fő út 122.)
  – Házhozszállítás futárszolgálattal 1 munkanapon belül
 5. Az alomviragdekor.hu felelősségvállalása
  Az alomviragdekor.hu vállalja, hogy a megrendelésekért és azok teljesüléséért mindent elkövet. Az alomviragdekor.hu elfogadja, és magára nézve kötelezőnek tekinti a SZEK.org etikai kódexét, amely elérhető a www.SZEK.org oldalon:
  (http://www.szek.org/content/media/www/mediastore/0/639/131/szek-etikai-kodex.pdf)
  Megrendelő kijelenti, hogy a dokumentumok tartalmát ismeri és tudomásul veszi.
 6. A megrendelő felelősségvállalása
  Megrendelő tudomásul veszi, hogy a megrendelés leadása részéről ajánlatnak minősül, melyhez kötve van. A megrendelő a rendelése jóváhagyásával jelen szerződést elfogadja, és az itt leírtak be nem tartásával szerződésszegést követ el, melyért jogi felelősséggel tartozik. Megrendelő vállalja, hogy az általa jóváhagyott rendelésekben megrendelt árut tartalmazó küldemények átvételéről és kifizetéséről gondoskodik az általa választott szállítási és fizetési módoknak megfelelően. Amennyiben a küldemény kézbesítése a megrendelő hibájából meghiúsul, az ebből eredő többletköltségeket a megrendelő megtéríti az Álomvirág-Dekor Kft. számára.
 7. Fogyasztók korlátozása
  Az alomviragdekor.hu kizárólag 18 éven felüli személyek részére értékesít alkoholtartalmú termékeket. A megrendelő erről az ÁSZF elfogadásával is nyilatkozik. Az ezen webshopban megvásárolt termékek harmadik személy részére történő forgalmazását, tovább értékesítését az alomviragdekor.hu kizárja. A webáruházunkban leadott rendelések kiskereskedelmi rendelésnek minősülnek, így az általunk kiállított számla továbbértékesítésre nem alkalmas.
 8. A szerződés hatálya
  Jelen szerződés a megrendelés jóváhagyásával lép hatályba, és a megrendelés teljesülésével zárul le. Az alomviragdekor.hu rendszere minden érvényes rendelésnek automatikusan rendelésazonosító-számot (rendelésszámot) ad, melyet a jóváhagyást követő oldalon, illetve a megrendelő által megadott címre küldött rendelésigazoló e-mailben közöl. Csak a rendelésazonosítóval rendelkező megrendelés érvényes! A megrendelés visszaigazolását áruházunk a megrendelés leadását követően haladéktalanul, de legfeljebb 24 órán belül igazolja vissza. A vásárlási szerződés a visszaigazolással jön létre. Amennyiben a megrendelést 24 órán belül nem igazoljuk vissza, úgy a megrendelő az ajánlati kötöttsége alól mentesül.
 9. Vásárlástól való elállás
  A távollevők között kötött szerződésre vonatkozó szabályok a szerződés tájékoztató mellékletét képezik.
 10. Panaszkezelés
  Áruházunk célja, hogy valamennyi megrendelést megfelelő minőségben, a megrendelő teljes megelégedettsége mellett teljesítsen. Amennyiben a megrendelőnek mégis valamilyen panasza van a vásárlási szerződéssel vagy annak teljesítésével kapcsolatban, úgy panaszát az alomviragdekor@gmail.com e-mail címen, illetve postai levél útján is közölheti. Áruházunk panaszát legkésőbb annak beérkezésétől számított 30 napon belül kivizsgálja, és a panasz közlésével azonos módon tájékoztatja Önt a vizsgálat eredményéről, valamint arról, hogy annak elutasítása esetén milyen jogorvoslati lehetőségek állnak a megrendelő rendelkezésére. A jelen szerződésben és a kapcsolódó dokumentumokban nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv, valamint az elektronikus kereskedelemre és a távollevők közötti szerződéskötésre vonatkozó jogszabályok az irányadók.

  A szerződés utolsó módosításának időpontja: 2021. március 18.

Álomvirág-dekor hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként akcióinkról, új termékeinkről, szezonális kínálatunkról! Tarts velünk és megajándékozunk egy 10%-os kuponnal!

Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatot. Hozzájárulok ahhoz, hogy az Álomvirág-Dekor Kft. a nevemet és e-mail címemet hírlevelezési céllal kezelje és a részemre gazdasági reklámot is tartalmazó email hírleveleket küldjön.